Att hitta fina gravidkläder är inte det lättaste! När jag blev gravid trodde jag att utbudet skulle vara större och bättre i butik men det är helt klart onlineshopping som gäller.
Jag kan fortfarande ha en del av mina vanliga kläder men har utökad garderoben men klänningar, byxor och toppar som passar den växande magen under graviditeten. Jag vill självklart dela med mig av mina erfarenheter hittills och i listan nedan hittar du bara märken som jag själv shoppat ifrån.

Angelica Aurell

Asos

I takt med att magen började växa var Asos det första stället som jag köpte gravidkläder ifrån. Asos sortiment har allt från festklänningar till enkla t-shirts. Jag valde min vanliga storlek eftersom dessa är anpassade efter en graviditet. Mina bästa köp från Asos Maternity är klänningar i skater-modell.

Seraphine

Det här är min favorit! Seraphine är en brittiskt märke och bland annat Kate Middleton har haft på sig deras klänningar. I deras sortiment hittar du allt från wrapklänningar till lyxiga maxiklänningar och brudklänningar som passar dig under graviditeten. Jag har köpt fyra plagg från Seraphine och kan inte ge något annat än tummen upp.

Tiffany Rose

Ett måste för dig som vill ha vackra gravidklänningar till fest! Tiffany Rose har allt från spetsklänningar till brudklänningar som passar den växande magen. Ett stort plus att kläderna görs i UK. Jag köpte två klänningar från Tiffany Rose och är väldigt nöjd med dess kvalitet och passform.

H&M

Jag trodde att H&M skulle vara en riktig guldgruva för gravida men där hade jag allt fel. Jag har dock hittat en grå klänning och ett par underbara byxor i navy som är välsydda, bekväma och sitter perfekt. Om man inte ger sig går det alltså att göra ett fynd eller två! Tummen upp för deras gravidstrumpbyxor.

Isabella Oliver

Det brittiska märket Isabella Oliver har massor med fint att välja mellan. Fokus ligger på bekväma vardagsplagg. Jag har köpt den här skjortklänningen och är riktigt nöjd med mitt köp! Isabella Olivers säljs i deras egna webshop eller hos Asos som har ett litet utbud.

Mom2Mom

Jag har köpt tre wrapklänningar i samma modell från Mom2Mom som jag är väldigt nöjd med. Dessa är perfekta till vardags och sitter smickrande på kroppen. Jag har inte testat några andra plagg från sortimentet men jag vet att det bland annat finns wraptoppar i samma stil.

New Look

Det här med rätt passform på gravidjeans är inte lätt men hos New Look hittade jag två perfekta par! Jeansen har mudd över magen, är mjuka och det finns flera benlängder att välja mellan. New Look’s gravidkläder hittar du i deras egna webshop eller hos Asos. Du hittar bra basplagg för graviditeten och priserna är snälla för plånboken.