gravid Angelica Aurell Angelicas Closet.jpggravid Angelica Aurell Angelicas Closet.jpg


Angelica Aurell Angelicas Closet gravid.jpgAngelica Aurell Angelicas Closet gravid.jpg

Idag vill jag dela med mig av någonting väldigt spännande – vår familj ska bli fyra! I april väntar vi en ny familjemedlem.

Just nu är jag gravid i vecka 13 och magen syns så mycket tydligare den här gången än med Alma. Jag skulle säga att min mage nu är lika stor som runt vecka 18 förra graviditeten. Förutom magen märker jag två andra stora skillnader; jag är mycket (notera mycket) tröttare och ändrar snabbare temperament. Man säger ju att varje graviditet är unik och det är något som jag verkligen känner av.

Det är iallafall fantastisk kul att vi ska få ett till barn. Att ha två barn är min dröm och det ska bli så himla spännande! Det är fortfarande lite smått overkligt men som tur var har man ju lite tid på sig!

Etiketter: ,