Igår eftermiddag bjöd jag in vänner för en pre baby fika där jag bland annat bjöd på champagne, macarons, tårta, cakepops och smoothies. Mina vänner betyder otroligt mycket för mig så jag ville bjuda på något gott och ses så många som möjligt innan vår dotter kommer i början på juni.

Jag hade hyrt Tornsviten på Radissison Strand som har en spektakulär utsikt över hela Stockholm. Min tanke var från början att vi skulle sitta på terrassen och fika men eftersom det spöregnade fick vi vara inne i sviten vilket inte är helt fel det heller!

Jag hade dukat upp ett dessertbord

Smoothies med blåbär

Instagram moment! Följ mig under angelicasclosetblog

Jag hade beställt en rosa tårta med pärlor och rosett från B3Cakees – den blev så söt (och god)!

Goran, Martin och Andreas

Jag hade själv bakat fluffiga chokladmuffins med hallonfrosting

Fina Sofia!

Jag hade köpt macarons från Franska Matkompaniet (Macarong) som faktiskt har bäst pris på macarons i Stockholm. Laduree är ju också en favorit men betydligt dyrare.