Idag har jag haft en riktigt mysig dag med en lugnare tempo. På morgonen var barnen helt överlyckliga för det låg nämligen lite snö på marken. De skuttade fram mot skolan/förskolan och det var så kul att se deras glädje.

Strax innan lunch mötte jag en vän för en varm choklad på Broms. Det var evigheter sedan vi sågs så det var jättekul att ses och prata om allt nytt. Jag gillar Broms för fika och kaffe men brukar hoppa över deras mat om jag ska vara helt ärlig. Resten av dagen jobbade jag hemma och på eftermiddagen mötte jag upp min mamma. Det blev dags för dagens andra fika och den här gången på Butiken vid Diplomat. Det var väldigt mysigt där idag, lugnt med folk och lite julstämning. 

Varje dag brukar inte vara såhär lugn men idag unnade jag mig två pauser. Så tacksam att kunna göra det.