Bugaboo Cameleon 3Bugaboo Cameleon 3

Bugaboo Cameleon 3


Bugaboo Cameleon 3Bugaboo Cameleon 3

Bugaboo Cameleon 3


Bugaboo Cameleon 3Bugaboo Cameleon 3

Bugaboo Cameleon 3

Bugaboo Cameleon 3 i navy

Det finns en djungel med barnvagnar där ute men för oss var valet ganska enkelt. Vi visste snabbt att det var en Bugaboo som vi ville ha! Jag gillar deras design och har bara hört gott om deras barnvagnar. Efter att ha gjort research online och pratat med butikspersonal kom vi fram till att en Cameleon 3 passar oss bäst. Vi bor ju mitt i stan och vill ha en smidig nätt barnvagn som även fungerar på promenader kring Djurgården och liknande. På vintern kan man byta ut framhjulen mot terränghjul för att lättare kunna ta sig fram i snö och slask.

Vi valde en Cameleon 3 i navy med ljust foder och vi köpte vagnen från Babyshop. Jag upplevde inte att det är någon prisskillnad på Bugaboo mellan butikerna men vi valde Babyshop för vi varit i deras butik innan och testat barnvagnarna och fått råd. Till barnvagnen köpte vi även en mugghållare och myggnät.

Etiketter: ,