Angelica Aurell barn.jpgAngelica Aurell barn.jpg

Jag har haft en riktigt härlig torsdag. Den bästa på länge! Efter att ha lämnat Alma på förskolan mötte jag Denise och hennes lilla Fiona för en frukost på Butiken. Så gott och mysigt!

När småtjejerna började bli gnälliga gick vi en sväng på stan och jag var på jakt efter ett par byxor. Alla mina par är för små men jag hittade tyvärr inga bra alternativ idag. Jag hittade iallafall två par byxor till Alma som börjar växa ur sina gamla par. Kring lunch köpte vi med oss sushi och macarons (härlig kombo) och gick hem till oss. Fiona och Livia fick rulla runt i babygymmet medan vi åt. Efter en stund somnade både Fiona och Livia, det var ett hallelujamoment och vi la oss i soffan och vilade. Två trötta mamma minst sagt.


IMG_2144.JPGIMG_2144.JPG


IMG_2164.JPGIMG_2164.JPG


IMG_2163.JPGIMG_2163.JPG