Wrapklänning från Diane von Furstenebrg

En sak som jag inte alls hade tänkt på var det här med amningsvänliga kläder. Att man behöver anpassa hela sin garderob efter amningen. Mina tankar hade inte kommit så långt under graviditeten och första dagarna som mamma utan jag funderade mest om amningen ens skulle fungera och hur det skulle kännas. När det väl satte igång insåg jag att mer än halva min garderob försvann!

Jag började med att söka efter speciella amningsplagg och blev chockad av alla fula kläder. Det var helt enkelt inte ett alternativ så jag började sortera bland mina klänningar och blusar för att se vad som fungerar och inte. Wrap och skjortklänningar är idealistisk, likaså blusar eller toppar med djupare urringning. Jag har beställt ett par nya klänningar från Asos som jag tror kommer fungera fint och givetvis får ni se bild på dessa när jag hämtat ut paketet.