Jag vill önska alla mina fantastiska bloggläsare en riktigt god jul! Hoppas att ni får ett par underbara dagar med mycket kärlek. Vi kommer att fira både i Stockholm och Skåne och det här året känns extra speciellt eftersom det är Almas första jul. Jag har tänkt länge på hur det skulle vara att fira jul med henne och nu är tiden äntligen här!

Saknar du någon julklapp eller vill du göra en god gärning? Flera välgörenhetsorganisationer har satt ihop paket som du kan köpa för att hjälpa människor i nöd. Jag vill uppmärksamma tre organisationer som jag stödjer:

Läkare Utan Gränser Min mamma har åkt iväg med Läkare Utan Gränser flertalet gånger för att exempelvis hjälpa ebolasjuka i Sierra Leone. Det här är en organisation som jag vet gör stor skillnad på plats!

UNHCRFN:s flyktingorgan som finns på plats över hela världen. UNHCR skyddar människor på flykt 0ch hittar varaktiga lösningar för svåra situationer.

Childhoodjobbar för att förhindra att barn utsätts för övergrepp eller exploatering. Organisationen grundades av Drottning Silvia 1999 och stödjer omkring 100 projekt runt om i världen.