Nu är julgranen på plats hemma hos oss! Egentligen brukar vi köpa gran kring Lucia men det här året ville vi börja tidigare. Det är så mysigt med julgran och ökar verkligen upp julstämningen hemma. När jag var liten tog vi in och klädde granen dagen före julafton men jag gillar att man kan njuta av den tiden innan jul också.

Vår julgran är mest dekorerad med julkulor i vitt och guld men Alma och Livia ska få hänga dit sina hemmagjorda dekorationer också. Jag gillar en stilren gran men tycker att det är viktigt att tjejerna får hänga sakerna där som de skapat.

Stjärnan blev lite på sned från den här vinkeln men det känns lite som julen till haha.

Den här julkulan köpte jag i en blomsteraffär för något år sedan. Vi hade en till men den flög tyvärr i golvet förra året.

Den här fina kommer från danska Holmegaard.

De prickiga julgranskulorna är från Zara Home, de vita med guldmönster och glitter är från Newport och finns fortfarande. Kottarna är också från Newport.