dop inspiration
I slutet på april ska vi döpa Alma och just nu samlar jag ihop inspiration till minglet efter kyrkan. Tanken är att bjuda på dessert, kaffe och champagne. En dopfika behöver inte vara extraordinär men man vill ju såklart att det ska se fint ut! Jag tänker mig att färgskalan ska gå i vitt, rosa och guld och för dessert tänker jag bland annat macarons och godis i skålar. Har du tips på dopdekorationer? Lämna gärna en kommentar eller maila mig.

Från början var tanken att vi skulle döpa Alma i september men det var helt omöjligt att få en tid i kyrkan som vi ville ha. Jag hade faktiskt ingen aning att man behövde vara ute i så god tid men om man tänker på alla människor som bor i Stockholm så är det rätt logiskt… Först var jag lite besviken att vi inte fick en tid under sensommaren men det som är positivt nu är att jag inte är lika orolig och rädd för bakterier. Dessutom blir det ett trevligt sätt att välkomna våren!