angelicas closet heelow
Ni som läser min blogg vet hur mycket jag gillar det svenska skomärket Heelow. Jag har träffat grundarna Anna och Ida och de är verkligen två superhärliga tjejer som jag gärna vill supporta! Det är så kul med människor som satsar på sina drömmar, speciellt i en tuff bransch som retail. Jag har köpt flera ballerinas från Heelow och har varit så nöjd med varje par. Under graviditeten bodde jag i princip i mina Estelle med stor rosett men nu är modellerna Leonore och Madeleine mina favoriter.

Älskar du också ballerinas? Då vill jag tipsa om en kampanj från Heelow. Från och med idag och till tisdag kan du köpa 2 par ballerinas men bara betala för 1 par! Bättre än så blir det inte. Jag själv är sugen på att köpa Leonore i nude pink. Jag har ju en rätt stor samling av ballerinas men saknar ett par i nude. Johan lär skrika rakt ut om jag köper fler skor men älskar man ballerinas så gör man…

Heelow ballerinas

Etiketter: ,