Inlägget innehåller affiliatelänkar

Klänning Lindex Ballerinas Heelow Väska Ceannis Armband Sif Jakobs Anna-Karins outfit; Klänning & other Stories Ballerinas Flattered Väska Marqet

Häromdagen hade jag och Anna-Karin lite glöggmys hemma hos henne. Jag gillar inte glögg men kaffe eller ett glas bubbel går ju alltid ner istället hehe. Jag hade på mig en mysig fluffig klänning med mina glittriga ballerinas. Det är kul med lite glitter mot det mer beiga neutrala. Jag älskar Anna-Karins röda klänning med puffärm, den har även en söt rosett i ryggen. Jag vet att hon gick upp en storlek i den så det är ju ett tips om man är sugen på en likadan.

För själva julafton har jag inte bestämt vad jag ska ha på mig än. Antingen vill jag ha något mer mysigt som en stickad klänning eller något mer piffigt som en maxiklänning. Har du bestämt vad du ska ha på dig i jul eller blir det ett spontant beslut på morgonen?