I slutet av sommaren började jag fundera kring min framtid och tog ett beslut som är läskigt med samtidigt otroligt spännande. Jag valde att lämna zanox efter tre år och startar eget!
Angelica Aurell

Jag gillade min tid på zanox där jag har hjälpt content sajter (främst editorial och bloggportaler) i Skandinavien med affiliate och hur de bäst kan jobba med sitt innehåll. Det har varit en väldigt rolig resa men nu är det dags för nya äventyr och jag är så exalterad! Jag kommer att konsulta inom onlinemarknadsföring med fokus på affiliate. Om du eller någon du känner behöver hjälp så tveka inte att skicka ett mail till mig på angelica@angelicascloset.se.

Bloggen här på CHIC får mer tid, något som jag har längtat efter under en lång tid! Förutom bloggen kommer jag att lansera en helt ny sajt. Jag bygger på den för fullt och vad sajten handlar om får ni reda på så fort jag är klar! Mitt mål är att ha den klar för lansering om en månad.

Det var inte ett lätt beslut att lämna zanox och jag värdesätter min tid där men jag ser fram emot att vara kaptenen över mitt eget skepp. Det här är något som jag brinner för och det ska bli kul att se vad framtiden har att erbjuda.