public.jpegpublic.jpeg

För ungefär en månad sedan slutade jag min mammaledighet. Att helt plötsligt få tid på dagarna är en stor och positiv förändring. Missförstå mig inte, jag älskade att vara mammaledig med både Alma och Livia men just nu är jag bara så sugen på att få komma igång att jobba.

Så vad är det då jag jobbar med? Dels bloggen men nu kommer jag även frilansa på deltid som konsult inom onlinemarknadsföring med fokus på min spetskompetens som är affiliate. Jag har jobbat med affiliate under flera år, dels för min egen regi men också för Awin och Mylovebasket. Förutom att frilansa som affiliatekonsult kommer jag även ta uppdrag inom influencer marketing. Om du som publisher eller webshop behöver hjälp är du varmt välkommen att maila mig på angelica@angelicascloset.se eller skriva till mig på LinkedIn.

Bloggen har varit en del av mitt liv sedan 2006 och jag är så tacksam för er som följer mig. Jag vet att jag har läsare som har följt mig sedan start, genom mitt singelliv och nu som tvåbarnsmamma. Det betyder otroligt mycket för mig. Jag älskar att blogga och har inga planer på att sluta såklart.


public.jpegpublic.jpeg


public.jpegpublic.jpeg