canon 6d tamron
Jag älskar att fotografera och det är någonting som jag konstant försöker bli bättre på. Jag har ingen hemlig dröm om att bli fotograf men jag tycker att det jättekul! Förutom till bloggen gillar jag att fota allt från familjen till blommor och jag använder min kamera varje dag. Jag brukar få en del mail om min kamera och jag har en Canon 6D som jag är väldigt nöjd med. När jag köpte kameran fick jag med ett 50 mm 1,4 objektiv som är perfekt för outfitbilder och porträtt.

Om jag vill använda ett objektiv med zoom har jag Tamrons 24-70mm som jag är helt kär i, det finns så mycket man kan göra med det objektivet! Man får mycket produkt för pengarna och det är betydligt billigare än liknande versioner från Canon eller Nikon. Det är rätt tungt men gillar man att fota så gör man…