Sophie by Sophie
Vårens kollektion från Sophie by Sophie heter Oceania och är inspirerad av havet. Jag fick en titt på kollektionen i slutet på förra veckan och det finns så många vackra smycken i den här kollektionen.

Mina favoriter är helt klart smyckena med en sköldpadda. Jag vet inte varför men jag får en fridfull känsla av just sköldpaddor. Det är ju ett andligt djur så det ligger väl något i det! Förutom sköldpaddorna fastnade jag för Sophies choker med två snäckor som vore vackra till sommaren.

Sophie by Sophie

Långa halsband i guld eller silver med avgjutna snäckor.

Sophie by Sophie

Smala enkla armband i guld. Armbandet längst in har en ljus ametist.

Sophie by Sophie

Sophie by Sophie lanserar iPhoneskal.

Sophie by Sophie

Korallfärgat armband med en sköldpadda, tänk dig det här med en solbränna.