Inlägget är ett samarbete med Blomdahl

Klassiska smycken som är lätta att matcha är min melodi. Svenska märket Blomdahl har tidlösa vackra smycken som är gjorda för att användas ofta och länge.

Det som jag verkligen gillar med Blomdahl är att deras smycken är allergivänliga och nickelfria. Jag själv har nickelallergi och måste vara noggrann med mitt val av smycken. Till halsband använder Blomdahl högkvalitativt rostfritt stål med en hudvänlig ytbeläggning som är framtagen i samråd med hudläkare.

Det är så fint att ha nätta halsband tillsammans tycker jag. Halsbanden Bezel och Ball är två av mina favoriter som passar perfekt ihop. Lätta att matcha med alla typer av kläder och tillfällen. Det här är två användbara halsband som man inte kommer tröttna på.

Koden angelica15 ger dig 15% rabatt på Blomdahls sortiment till den 2 augusti 23:59.

Halsbandet Bezel har det där lilla extra med den gnistrande kristallstenen. Halskedjan är reglerbar och finns med guld eller silverfärgad ytbeläggning.

Här kommer en närmare titt på halsbandet Ball som också finns i två färger, silver eller guld. Det är enkelt och vackert på samma gång.