kontor hemma
Vi letar fortfarande efter en ny lägenhet och tyvärr har vi inte gjort några framsteg än. Det viktigaste är dock inte att flytta så fort som möjligt utan att hitta rätt lägenhet för oss. Det är så många faktorer som spelar in och ännu fler nu när vi har Alma!

En sak som jag verkligen suktar efter är ett hemmakontor. Det behöver inte vara ett helt eget rum (även om det vore drömmen) men iallafall en del där jag kan ha ett skrivbord och en byrå. Nu när jag har börjat driva eget företag känns det som en stor och kul prioritet. I dagsläget sitter jag alltid vid matsalsbordet och även om det fungerar vore det härligt med en mer inspirerande miljö. Jag ser framför mig ett vitt skrivbord med mässingsdetaljer, blommor och bra belysning.

Bilderna ovan har jag lånat från Rachel Parcell som bjuder på massor med inspiration!