Caroline Svedbom
Till vardags använder jag alltid mindre diskreta örhängen men till fest vill jag ofta ha någonting extra. Såhär inför jul och nyår är det alltid mycket mingel och fester och då är det kul med lite större modeller. Mitt senaste köp är ett par handgjorda pärlörhängen med svarta swarowskistenar från Caroline Svedbom. Caroline är en jättetrevlig tjej och jag älskar hennes smycken! Om jag kunde skulle jag köpa alla hennes kreationer.

orhangen fest

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9

När jag är inne på örhängen vill jag dela med mig av några favoriter som jag har spanat in online. Nu vann ju paret från Caroline Svedbom men det kanske blir ett till par örhängen nu i dagarna. Jag suktar bland annat efter nummer 9 som kommer från Banana Republic och kostar 399 kronor.

Etiketter: , ,