Angelica Aurell
Såhär inför jul och nyår har jag parat ihop mig med skokedjan Deichmann för att visa er hur jag stylar skor från nya kollektionen.

Min relation till Deichmann började när jag var tonåring och brukade shoppa deras skor när jag hälsade på min morfar i Tyskland. Skokedjan är väldigt känd där och och Deichmann grundades faktiskt som ett familjeföretag 1913. Mitt första köp var ett par svarta sandaletter som jag hade när jag gick på en nattklubb för första gången i Timmendorf.

deichmann skor

En sak som jag tror många missar är att Deichmann har många par skor i läder. Deichmann har flera egna varumärken och exempelvis 5th avenue gör klassiska skor i skinn.

Jag älskar stövlar med overknee och när jag besökte butiken i Sergelgången fastnade jag direkt för ett par i svart. Bootsen är mjuka, har en skön platå och känns som tofflor när man går. Det kan inte bli mycket bättre än så!

Angelica Aurell

angelica aurell boots

Angelica Aurell

Angelica Aurell

angelica aurell skor

När det kommer till overkneestövlar tycker jag att det är snyggast med en kjol eller klänning som är lite vippig. När det är tajt kring benen blir det vippiga en fin kontrast. Till jul matchar jag dessa overkneestövlar med en svart enkel klänning och en grön fjäderväst. Runt halsen har jag två halsband med diamanter och pärlor.

Inlägget är i samarbete med Deichmann