Angelica Aurell Angelicas Closet Deichmann
Nu är det inte lång tid kvar till nyår! Det blir ju inte samma festligheter med ett litet barn men en sak är säker, det blir iallafall väldigt mysigt. Förra året firade vi med middag hos en vän men det här året skålar vi in det nya året i Palma.

Just nu får jag en del mail om festskor och då passar det perfekt att tipsa er om mina nya svarta klackar. I andra delen av mitt samarbete med Deichmann vill jag inspirera er till en festlig nyårsoutfit. När jag besökte butiken fanns det ett par svarta klackar som fångade min uppmärksamhet med en gång. Jag gillar designen med snörning fram och eftersom den har en platå är klackarna lätta och bekväma att gå i.

Angelica Aurell Deichmann

Deichmann

Angelica Aurell Deichmann

Det är alltid kul att klä upp sig och nyår blir såklart inget undantag. Jag vill gärna ha samma outfit som på bilderna och matcha skorna med en pudrig tyllkjol och spetstopp.

När Alma fick ta på sig dom vita skorna blev hon överlycklig. Paret kommer från Cupcake couture som är ett av Deichmanns egna varumärken för barn. Jag tror att Alma gillar hur skorna låter när hon springer runt.

Angelica Aurell Deichmann

Angelica Aurell

Angelica Aurell Deichmann Angelica Aurell Deichmann   Angelica Aurell Deichmann  Angelica Aurell Deichmann

Inlägget är i samarbete med Deichmann

Etiketter: ,