IMG_1015.jpegIMG_1015.jpeg

Vi hade en riktigt mysig nyårsafton hemma hos oss igår! Det var vi och tre andra familjer som firade och det var hur trevligt som helst. Barnen åt först och efter började vi med en chévre toast till förrätt. Till huvudrätt blev det saffransrisotto med räkor och gratinerad hummer följt av min favorit till efterrätt – nämligen pavlova. Jag toppade den ätbara blommor så det fick en lite vårig känsla.

Varken Alma eller Livia ville gå och lägga sig men runt 23 somnade båda på soffan. Livia hade fortfarande på sig ett stort diadem där det stod “Happy New Year“ som hon vägrat ta av sig haha. Vid tolvslaget skålade vi och sedan rundades kvällen av. Att fira nyår sedan man fick barn är inte samma sak som innan men för mig är det bara till det positiva. Det blir mycket mysigare och fokus på sällskapet istället för på alkoholen.

Hoppas att ni hade en härlig nyårsafton och att ni vill fortsätta ölja mig här under 2020!


IMG_1092.jpegIMG_1092.jpeg


IMG_1103.jpegIMG_1103.jpeg


IMG_1093.jpegIMG_1093.jpeg