Meetrd
I onsdags var jag och träffade Meetrd som är ett nystartat företag och Sveriges ledande delningsplattform för mötesrum. Min man Johan startade upp projektet så det känns som en självklarhet att pusha för deras grymma jobb. Teamet bakom Meetrd är ett ungt drivet gäng som vill förändra synen på hur man jobbar och hur företag ser på sitt kontor i framtiden. Väldigt spännande och inspirerande!

Meetrd Meetrd

Meetrd förenklar vardagen för mötesintensiva företag genom att erbjuda hållbara, personliga och prisvärda mötesrum. Ett ”airbnb för företag” skulle man förenklat kunna säga. Genom Meetrd kan man enkelt boka mötesrum hos massor av spännande företag, co-working spaces och start-up hubbar. Ett roligare alternativ än klassiska konferensställen!

Matilda som är marknadsansvarig berättade att en undersökning nyligen visat att 50% av Europas kontorsyta står tom under dagtid vilket är ett otroligt slöseri med resurser. Här kommer det att hända massor de kommande åren. Vi kan ju spara massor på att bättre dela på våra tillgångar.

Jag och Johan pratar mycket om Meetrd hemma vid middagsbordet och ni kommer säkert få höra mer om deras resa framöver då jag kommer att hjälpa till lite med deras onlinemarknadsföring. Från februari kommer jag att frilansa på heltid med affiliate och onlinemarknadsföring vilket jag verkligen ser fram emot!

Etiketter: ,