meetrd
Som ni vet så har jag ju jobbat länge med online och är väldigt intresserad av marknadsföring. Många i min bekantskapskrets jobbar på något sätt med e-handel, är entreprenörer eller programmerare.  Jag blir därför ofta ihopkopplad med olika start-ups som vill diskutera marknadsföring eller digitala möjligheter. Vilket jag tycker är superkul! Ett sådant bolag, där jag själv varit ganska engagerad i diskussionerna för att Johan är en av initiativtagarna, är kontorsdelningsnätverket Meetrd.

Meetrd erbjuder företag ett enkelt sätt att bidra till ett mer hållbart, dynamiskt och spänstigt Stockholm genom att tillgängliggöra överskott till andra. Varje rum som står tomt kan användas till något bättre. Enkelt förklarat är det en typ av communitybaserat  ”airbnb för företag”. Antingen har man ett för stort eller litet kontor, för få mötesrum eller att man helt enkelt vill ha ett bra sätt att nätverka med kunder och kontakter. Det behöver inte vara kontor eller mötesrum utan kan även exempelvis vara en butik eller delar av en butik.

Spana gärna in Meetrd och är det så att ditt företag har för små eller för stora lokaler så anmäl er enkelt på deras webbsida.

Etiketter: ,