Angelicas Closet
Idag är det St Nikolaus, en högtid som vi har firat sedan jag var barn. Jag tar självklart traditionen vidare och nu på morgonen fick Alma paket med en gosedjursapa Jellycat och en bok om Babblarna. Hon blev jätteglad när hon öppnade sina paket! Hennes vita härliga pyjamas kommer från The Sleepy Collection och är i mjukaste pima cotton.

På St Nikolaus ska man egentligen lägga fram en stövel på kvällen den 5 december och när man vaknar på morgonen har Nikolaus varit där och fyllt den med godis och presenter. Helst med spår av små chokladtomtar som leder en fram till rätt stäAlma är dock lite för liten för det men nästa år kanske! Till mig och Johan har jag köpt massor med choklad som man kan frossa i kvällen lång.

Efter en mysig förmiddag hemma mötte vi upp min pappa för lunch på Herr Julius och sedan blev det julklappsshopping på NK. Man får sådan julstämning av att vara där!

Angelicas Closet

Angelicas Closet

Lindt

NK jul