julklappstips flicka barn

Rosa tröja / Rosa kjol / Lampa / Giraff / Tröja med uggla / Sophie produkter / Bok / Duplo / Cardigan / Kjol / Trädjur / Tofflor / Förvaringspall

Det känns som att julen bara blir roligare och roligare nu när man har barn. Den blir extra mysig och jag tänkta mig att den känslan blir större för varje år som går. Jag har köpt en julklapp till Alma men hon kommer att få några fler paket. Hon älskar att leka med Duplo och bläddra i böcker  så det är ju en givna vinnare.

Sophie the Giraffe som har fantastiska ekologiska produkter i söta förpackningar som jag har använt till Alma sedan hon var nyfödd. De rosa tofflorna fick Alma förra julen men nu är paret såklart för små så jag funderar på ett nytt par till henne, perfekt att ha hemma när det är kallt på golvet!

Etiketter: