Inlägget är i samarbete med Saddler

Svårt att bestämma vad du ska ge bort i julklapp? Ett bra tips är att satsa på klassiska klappar med bra kvalitet. I samarbete med svenska märket Saddler vill jag tipsa er om fina läderaccessoarer som jag tror gör succé under julgranen. Det som är bra med den här typen av accessoarer är att de är tidlösa och passar oavsett ålder.

Här nedan tipsar jag om några av mina favoriter att ge bort i julklapp. 

Padelfodral ”Juan” i svart läder med ficka fram. Perfekta gåvan för padelfantasten i släkten.

Om jag ska välja en favorit blir det necessären ”Calypso”! Den är supersnygg och man kan ta ut fodralet och tvätta det vid behov. Så bra! 

Ett datorfodral är en riktig klassiker som även kan användas för dokument eller annan förvaring. Saddler har flera storlekar på datorfodral och här ser du ”Mattheo” i 14″.

Små accessoarer för varje dag. En fin stor nyckelknippa ”Ophelia” med minimalistisk rosett och ett klassiskt korthållare ”Lysekil”.