WERA Stockholm
En spännande nyhet är att Åhlens egna varumärke WERA Stockholm lanserar en skönhetsserie! Nu på morgonen var jag bjuden till Diplomat där WERA och Modin Åkerlind bjöd på en julig frukost och en presentation av produkterna.

Dofterna i serien är framtagna i ett unikt samarbete med det anrika dofthuset Givaudan. På plats från dofthuset fanns Nisrine Grillie som berättade att varje doft är en tolkning av ett material och känslan av att bära det. Parfymerna heter Cologne Linen, Wood Cashmere och Frangipani Silk där min favorit var den sistnämnda. Förpackningarna är otroligt fina och doftljusen är handgjorda i Sverige, helt i naturlig och fri från paraffin. Succe!

Diplomat T bar event

WERA Stockholm beauty

Skönhetsserien kommer att lanseras i butik och online från vecka 10 nästa år.