Inlägget innehåller affiliatelänkar

Precis när vardagen skulle dra igång igen blev jag sjuk. Har åkt på covid-19 för andra gången nu. Känns sådär lagom segt men hittills är det iallafall bara jag som är sjuk i familjen. Jag känner mig sämre idag än innan men jag hoppas att det börjar släppa snart.

Här hemma går jag bara runt i myskläder och mitt favoritset är det ovan från Oui. Jag köpte det för över ett år sedan så det finns tyvärr inte kvar. Tofflorna är flera år gamla från Zara Home och jag älskar stenarna fram. Kul med något gnistrande när man går hemma och är sjuk.

Hårsnoddar i siden ByBarb / Svart pyjamas Sleeper 3200 kr / Nattskjorta Eberjay 1050 kr / Tofflor Lindex 199 kr / Sovmask By Malina 499 kr / Hoodie Movesgood 419 kr / Mjukisbyxor Movesgood 359 kr / Doftljus Voluspa 449 kr / Shorts Skin 1080 kr / Morgonrock H&M 349 kr

Här ovan hittar ni några godbitar som jag gillar extra mycket just nu. Den svarta pyjamasen med fjädrar är som en dröm och den kan man ju även ha ute med ett par pumps. Tycker dock att prislappen är lite för saftig men man kan ju få drömma lite iallafall. Om du vill ha tips på myskläder som är i miljövänligt material kan jag bland annat tipsa om Movesgood och Skin.