.. jag spenderade 6 veckor i Palma tillsammans med Alma och Johan. Jag fyllde 28 år och dagen efter döpte vi Alma i Hedvig Eleonora kyrka. Jag har varit lycklig lottat som fick gå på fyra magiska bröllop. Alma fyllde ett år 9 juni och lärde sig gå tre veckor efter. Tillbringade sommaren i Skåne och Tyskland, var i Danmark två gånger varav en resa själv med Johan i Köpenhamn.
Reste till Italien med Johans familj i september. Vi firade 2 år som gifta. Jag sa upp mig från mitt jobb och bestämde mig för att driva eget. Jag började bygga på en helt ny sajt som lanseras nästa år. Spenderade julen i Stockholm med min morfar som sällan är i Sverige. Är i Palma igen och kommer fira in tolvslaget här.

Angelica Aurell

Angelicas Closet

Angelica Aurell

Angelicas Closet

Angelica Aurell

Kokkedal slott

Jag har lärt mig att saker och ting får ta tid. Eftersom Alma inte går på förskola än har jag haft lite tid för mig själv, mitt företag eller bloggen. Det finns så mycket som jag vill göra och helt ärligt har jag känt stress över att jag inte hinner med någonting. Jag är en tidsoptimist som gärna vill göra allt med en gång. Såhär mot slutet av året har jag lärt mig och accepterat att jag inte kan göra allt samtidigt.

Jag har tänkt mycket på människor som inte har haft ett lika bra år. Tänkt på alla som är fast i Aleppo och på flickorna som LoveNepal hjälper. Gråtit många många tårar och känt frustration. Jag hoppas att 2017 blir ett bättre år för världen.

Etiketter: