angelica-8850.jpgangelica-8850.jpg

Vi har det så himla härligt här och tidigare i veckan åkte vi till Puerto Portals. Det är en hamn med bra restauranger, lyxiga butiker och stora båtar. Intill hamnen pågår fortfarande en julmarknad med allt från vackra skålar till smycken och solglasögon. Det är så mysigt med marknader och jag hittade ett jättefint armband för 10 euro.

Efter ett par dagar i Palma blev vi trötta på vår Bugaboo Cameleon och köpte en Babyzen YOYO. Cameleon är en jättebra vagn hemma i Stockholm men vi har ingen hiss i huset där vi bor så vi behövde en smidigare vagn. En som är lättare och som man enkelt kan fälla ihop men samtidigt är snygg. Jag har hört gott om Babyzen och det här modellen kan man fälla ihop till storleken av ett handbagage! Hur bra!


angelica-8852.jpgangelica-8852.jpg


angelica-8854.jpgangelica-8854.jpg


angelica-8855.jpgangelica-8855.jpg