klanningar cocktail tips

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12

Jag undrar om du skulle kunna tipsa om klänningar som faller under klädkoden cocktailklänning. Trodde det skulle vara enkelt, men alla klänningar känns för långa eller för korta. Tycker det är svårt att hitta något som inte är för vuxet (är 22) men som känns som en användbart flera gånger. Tack för att du inspirerar så mycket.

Vad roligt att du blir inspirerad av min blogg! Cocktail är en bred klädkod men ovan har jag valt ut tolv klänningar som jag själv tycker om. Jag hoppas att du hittar någon som du gillar eller att du iallafall får lite inspiration.

En lite enklare klänning (som nummer 5) kan man kombinera med en fint halsband för att få en ännu festligare look. Till cocktailklänningar med off shoulder eller högre krage älskar jag att ha stora örhängen! Om du hittar en klänning som är för lång är mitt tips att gå till skräddaren, det kostar inte mycket och kommer göra att klänningen känns perfekt.