Inlägget innehåller affiliatelänkar

När det kommer till smink är jag en person som håller fast vid favoriter. Hittar jag en produkt jag gillar köper jag den oftast om och om igen. Jag är inget proffs när det kommer till smink och jag vill gärna ha produkter som ger en naturlig look och är lätta att applicera. När jag hittar nya favoriter är det ofta genom tips från vänner.

Ni som har läst min blogg länge vet att jag använt Glo Skin Beauty’s pressade foundation under många år. Nu har den dock fått lämna plats åt en annan. Jag har blivit helt fast vid Armanis luminous silk foundation sedan två månader tillbaka. Innan har jag haft svårt för flytande foundation för jag har känt att det lätt blir linjer, lägger sig lite kakigt på huden eller doftar massor med parfym. När jag hittade den här blev det köp på en gång för den har allt jag gillar med en foundation. Den är lätt att applicera och lägger sig fint på huden, doftar minimalt och håller hela dagen. Halleluja!

Här nedan kommer några av mina andra (både gamla och nya) favoriter;

Sminkborstar: Sigma studio set med Airbrush Kabuki, HD Bronze och Tapered cheek

Ögonbrynspenna: Youngblood Brow artiste pencil i natural brunette

Mascara: Clinique chubby lash till vardags och Dior show waterproof när jag vill ha en vattenfast

Foundation: Armani Luminous silk foundation i nyans 5

Primer: Armani Silk primer

Bronzer: Armani Silk glow powder i nyans 8

Rogue: Glo Skin Beauty i nyansen soleil

Läppstift: YSL Rouge pur couture i nyans 10 och 11