Angelica Aurell
Jag har samiskt påbrå. Min mormor var hälften same och gifte sig med min morfar som är född i Wien. Många tror att jag har ett mer exotiskt ursprung och jag har fått gissningar på allt från Sydamerika till Iran.

Jag är besatt av sötpotatis! Bland det bästa jag vet är att lägga in en plåt med sötpotatis och sedan blanda den med en sallad. Herregud så gott.

Jag kan absolut inte titta på skräckfilmer eller serier i samma genre. Det går inte. Jag blir rädd med en gång och kan drömma mardrömmar i flera månader. Jag såg The Ring 2002 och har precis kommit över den haha.

När jag gick i högstadiet fuskade jag mig igenom tyskan. Jag skrev av från boken, gjorde fusklappar eller små anteckningar i handen. Förlåt fröken!

Jag önskar att jag kunde programmera! Jag har definitivt en datornörd i mig och jag skulle gärna vilja utveckla mina tekniska kunskaper. Nu när jag bygger en ny sajt (lansering i slutet på februari) hade det underlättat en hel del om jag kunde programmera.

Jag har ett ”Resting bitch face”. Det är dock något som jag har jobbat på och tycker att det har blivit bättre. Brytpunkten kom iallafall då jag skulle möta upp en vän och väntade på honom vid Sturegallerian, när han kom fram sa han; Åh du ser såååå bitchig ut!

Jag gråter ofta. Innan Alma kom var jag en känslosam person men nu är det på en helt ny nivå. Jag kan gråta så tårarna sprutar när man läser nyheterna eller ser något på tv.

Jag har svårt att känna mig mätt. Den där starka mättnadskänslan känner jag extremt sällan, fast jag äter väldigt mycket mat. Ni vet när man äter middag på restaurang och alla i sällskapet säger Åh jag är så mätt, då har jag ibland ljugit och sagt att jag också är mätt, fastän jag egentligen skulle kunna äta typ 3 desserter.