public.jpegpublic.jpeg

I Palma bodde jag och Angielina tre nätter på Hotel Mama. Hotellet ligger på Placa de Cort så man har nära till allt! Jag har varit på hotellets cafe Cappuccino (finns flera i Palma) många gånger och ätit middag på deras asiatiska restaurang Tahini så det var kul att äntligen kunna bo på hotellet.

Det allra bästa är Mama’s takterrass med pool. Det var så lugnt och harmoniskt där uppe och vi rörde oss knappt ur fläcken. På hotellet hade vi bokat ett deluxe rum men blev uppgraderade till en junior svit med två balkonger, det var inte helt fel det! Underbart att kunna öppna upp och dricka dagens första kaffe där. Både jag och Angielina var väldigt nöjda med hotellet och jag kommer definitivt komma tillbaka.


public.jpegpublic.jpeg

Passade på att ta en bild medan vi gör oss redo för middag


public.jpegpublic.jpeg

Frukosten var gudomlig! Man fick beställa från en meny istället för buffé


public.jpegpublic.jpeg

Lunch på hotellets takterrass, här åt vi grekisk sallad med nachos och guacamole


public.jpegpublic.jpeg

Jag älskade kaklet i vårt rum! Man blir så glad av färgerna


public.jpegpublic.jpeg

Morgonkaffe med utsikt över Placa de Cort


public.jpegpublic.jpeg

Badrummet gick i rosa, vitt och marmor. Gissa om jag gillade det?