Angelicas Closet
Ibland kan jag bara stanna upp och tänka på vad som är viktigt i livet. För mig är Alma, Johan och familjen viktigast. Att få ha en god hälsa och bra vänner. Inga pengar, wrapklänningar eller likes spelar någon roll om man inte har det viktigaste.

Jag är så tacksam att jag är lyckligt lottad, har fått en underbar dotter och har möjlighet att göra roliga saker. Varje vecka försöker jag påminna mig själv av att njuta och ta vara på ögonblick. Självklart får man klaga på småsaker och ha i-landsproblem men jag tycker att det är viktigt att man tar en liten paus då och då och tänker på vad man är tacksam över.

Angelicas Closet

Nu på morgonen hade jag och Alma det mysigt i matchande rosa morgonrockar. Hennes är från Idyllien och min från Pellevävare. Almas små tofflor är från Shepherd.