angelica-0240.jpgangelica-0240.jpg

Bröllopssäsongen närmar sig och jag får fjärilar i magen när jag tänker tillbaka på vårt bröllop. I september firar vi tre år som gifta! I ett par inlägg framöver tänkte jag dela med mig av mina bästa tips och saker som jag har tänkt på såhär i efterhand.

Mitt första tips är att planera tiden innan vigseln med marginal. Jag och mina fyra tärnor sov tillsammans på Kung Carl och på bröllopsdagen gick vi upp i (vad jag trodde) bra tid. Jag hade gjort en ungefärlig plan på hur lång tid allt skulle ta men tiden innan vigseln blev ändå stressig. Förutom hår och smink är det mycket annat som ska hinnas med som frukost, duscha, äta lunch och steama klänningar för att ta några exempel. Det blir alltid fler moment än vad man tänker på.

Jag hade planerat att vi skulle fotograferas tillsammans i sviten innan vigseln men det hann vi tyvärr inte med. Vi hade såklart väldigt roligt men tiden bara flög iväg! Om jag fick gå tillbaka i tiden hade jag satt längre marginal och hellre gå upp en timme tidigare.


angelica-9517.jpgangelica-9517.jpg


angelica-9380.jpgangelica-9380.jpg


angelica-9759-2.jpgangelica-9759-2.jpg


MG_9777.jpgMG_9777.jpg
Etiketter: