Idag är jag glad att äntligen kunna presentera min nya sajt! Den heter Gravidstil och precis som namnet tyder är det en inspirationssajt för dig som är gravid.
Tanken bakom Gravidstil kom till liv när jag blev gravid med Alma under hösten 2014. Jag sökte desperat efter inspiration till gravidgarderoben men tyckte att det var så svårt att hitta. Varför finns det ingen sajt som tipsar om snygga gravidplagg för vardags och fest?


Skärmavbild-2017-03-07-kl.-14.22.51.pngSkärmavbild-2017-03-07-kl.-14.22.51.png

Under mammaledigheten började jag sakta att bygga Gravidstil.se och det ni ser nu är den första versionen. Jag kommer att uppdatera sajten allt eftersom och jag hoppas att ni gillar den! Jag uppskattar alla former av feedback och maila gärna mig på angelica@gravidstil.se om du tips eller ideer!

På Gravidstil hittar du tre huvudkategorier. Under Stilprofiler där ni hittar intervjuer med inspirerande kvinnor som delar med sig av sina tankar kring gravidmode. Under Stiltips hittar du just tips på gravidkläder, från vardags till fest. Klickar du på Varumärken finns en lista med märken, från budget till lyx, som säljer snygga gravidkläder.


Skärmavbild-2017-03-20-kl.-10.21.40.pngSkärmavbild-2017-03-20-kl.-10.21.40.png