Inlägget innehåller affiliatelänkar


Angelica Aurell Anna-Karin pasteller matchande outfits varmode.jpgAngelica Aurell Anna-Karin pasteller matchande outfits varmode.jpg


Angelica Aurell Anna-Karin pasteller saker stil.jpgAngelica Aurell Anna-Karin pasteller saker stil.jpg


Angelica Aurell Anna-Karin varmode pasteller.jpgAngelica Aurell Anna-Karin varmode pasteller.jpg


Gult Gaia vaska.jpgGult Gaia vaska.jpg


varmode pasteller Angelicas Closet stil modeblogg Rizzo Cult Gaia.jpgvarmode pasteller Angelicas Closet stil modeblogg Rizzo Cult Gaia.jpg


blus knyt Vila Angelicas Closet.jpgblus knyt Vila Angelicas Closet.jpg

Min outfit; Blus Vila Plisserad kjol New Look Pumps Rizzo Väska Ceannis Armband Alexander McQueen Anna-Karins outfit; Blus Wera Kjol H&M Pumps Rizzo Väska Cult Gaia Solglasögon Celine

Mjuka pasteller är bland det finaste jag vet. Speciellt till våren när man känner extra mycket för ljusa plagg. Sött som en mjukglass. Jag gillar alla nyanser när det kommer till pasteller men mina favoriter måste nog vara rosa och lila. Min blus med knytband och den plisserade kjolen är två nya köp den här säsongen och när jag och Anna-Karin träffades valde jag att ha plaggen ihop. Tycker att blusen är så fin med den höga kragen och knapparna.

Ni har väl inte missat att vackra Anna-Karin väntar en pojke till sommaren? Hon strålar och har det där gravid-glowet som jag suktade efter som gravid. Hennes fina outfit går i ljusbeige med gula inslag, blusen går mer åt det gula hållet och jag gillar verkligen designen på kragen.

Bilder av Malin Göransson