Angelica-Aurell-Angelicas-Closet-NellyAngelica-Aurell-Angelicas-Closet-Nelly

Igår bjöd Nelly in till midsommarfest – och vilken fest sedan!

Först samlades alla på en båt vid Nybrokajen där det spelades musik och bjöds på bubbel. Båten rörde sig ut från stan och mot en hemlig destination som var Svartsjö slott utanför Drottningholm. I trädgården framför slottet hade man dukat upp långbord med massor av blommor och utanför tältet stod en midsommarstång. Efter middagen spelade en man saxofon till housemusiken och alla dansade loss i trädgården. När solen gick ner sken himlen sken upp i rött och rosa, det var så himla vackert!

Jag hade på mig en maxiklänning (affiliatelänk) som passande nog kommer från Nelly. Jag gillar verkligen mönstret med blommor! Det kommer en bättre outfitbild lite senare för söta Rebecca hjälpte mig att fota då jag lämnade systemkameran hemma.


angelica-7632.jpgangelica-7632.jpg


angelica-7717.jpgangelica-7717.jpg


angelica-7741.jpgangelica-7741.jpg


angelica-7645.jpgangelica-7645.jpg


angelica-7770.jpgangelica-7770.jpg


angelica-7747.jpgangelica-7747.jpg