Snart är det dags att ta semester! Wiho! Vi har tre saker inplanerade men det är möjligt att vi adderar andra resmål mot slutet av sommaren. Det beror ju lite på hur vädret är men vi håller tummarna för en härlig svensk sommar! 

Skåne


skane angelicas closet.jpgskane angelicas closet.jpg


IMG_7977-2.jpgIMG_7977-2.jpg


IMG_8040.jpgIMG_8040.jpg

Johans familj bor i Skåne så det är en självklarhet att spendera delar av sommaren här. Jag älskar Skåne och skulle gärna köpa ett sommarhus här i framtiden. Det är så lyxigt att ha nära till havet och vackra stränder! 

Tyskland


travemunde.jpgtravemunde.jpg


IMG_9462.jpgIMG_9462.jpg


IMG_4833.jpgIMG_4833.jpg

I samband med att vi är i Skåne åker vi vidare till min morfar som bor i Niendorf. Jag har spenderat majoriteten av mina somrar i Niendorf/Timmendorf (norra Tyskland) och jag älskar att ta traditionen vidare med Johan och Alma! 

Danmark


kokkedal slott angelica aurell.jpgkokkedal slott angelica aurell.jpg


IMG_9706.jpgIMG_9706.jpg


IMG_9300-3.jpgIMG_9300-3.jpg

Någon gång under sommaren tänker jag och Johan åka över till Danmark och ha lite egentid. Vi kommer troligtvis bo på Kokkedal Slott där vi var förra året, älskade det hotellet! Om det är bra väder passar vi på att bada men är det dåligt kanske vi åker in till Köpenhamn.