frukost DAY.jpgfrukost DAY.jpg

Jag började min morgon med en frukost hos DAY. De hade dukat upp så fint på borden med allt från croissants till macarons och frukt. Vilken härlig start på dagen!

Ni som läser min blogg regelbundet vet hur mycket jag gillar DAY och om jag kunde skulle jag i princip köpa allt i varje kollektion. Nu är det inte möjligt men man får satsa på några godbitar då och då! Nya kollektionerna från DAY och 2NDDAY är iallafall helt magiska och mitt favoritplagg är en maxiklänning med volanger som kommer i svart och pastellfärger.


DAY 2ND DAY pink dress.jpgDAY 2ND DAY pink dress.jpg

Den här rosa klänningen från 2NDDAY, OMG!


blommor.jpgblommor.jpg

Vackra blommor överallt.


DAY Birger Et Mikkelsen.jpgDAY Birger Et Mikkelsen.jpg

Breakfast with DAY


kaffe.jpgkaffe.jpg

Ingen morgon utan kaffe!


2ND lover tshirt.jpg2ND lover tshirt.jpg

2ND Lover. Så snyggt att styla t-shirten med en tunn scarf!


DAY spetslinne.jpgDAY spetslinne.jpg

Så vackert med grön spets! Älskar förresten den där nyansen av lila, underbar!