Amstel Hotel Amsterdam.jpgAmstel Hotel Amsterdam.jpg

Under vår weekend i Amsterdam bodde vi på Amstel Hotel och precis som namnet tyder ligger hotellet vid floden Amstel. Jag var här första gången när jag och Angielina var i Amsterdam för tre år sedan. Vi drack drinkar på deras terrass och då tänkte jag att nästa gång jag besöker staden ska jag bo här. Valet var därför ganska enkelt när jag och Johan skulle boka hotell!

Vi båda var nöjda med hotellet och jag skulle verkligen rekommendera det till dig som gillar gamla lyxhotell med en historia. Förutom alla inspirerande miljöer gillade jag att personalen gav bra service men samtidigt var personliga. Jag gillar inte när det blir för stelt men här hade de hittat den rätta balansen. 


Amstel Hotel Amsterdam Angelica Aurell.jpgAmstel Hotel Amsterdam Angelica Aurell.jpg


Amsterdam hotel.jpgAmsterdam hotel.jpg


Amstel Amsterdam hotell.jpgAmstel Amsterdam hotell.jpg


Amstel Hotel Amsterdam.jpgAmstel Hotel Amsterdam.jpg


Amstel Amsterdam.jpgAmstel Amsterdam.jpg