Idag har det kommit lite snö i Stockholm och även om det blir ljusare med snö längtar jag otroligt mycket till våren. Ni vet när man kan gå i ballerinas och en nätt jacka bara. När vi var i Palma tidigare i vintras var det verkligen perfekt väder och nu på morgonen satt jag faktiskt och gick igenom alla bilder från vår resa. Det var underbart att kunna vara borta nästan en månad och bara njuta av lugnet.

Under vår resa bodde vi på fyra olika hotell (kul med variation) och det sista hotellet vi bodde på var Palacio Can Marques i Palma. Jag har varit inne på hotellet förra året när jag reste med vänner men inte bott där tidigare. Vi bodde där 11 nätter och hela familjen var så nöjda med vår vistelse. När vi checkade in blev vi uppgraderade för det blev lättare att ställa barnens sängar då och det tackar man ju inte nej till. Vi fick en svit med 6 meters takhöjd och ett gigantiskt badrum med dubbla duschar och badkar. Palacio Can Marques har varit ett privatpalats och platsen för vår svit hade varit en del av balsalen förr. Jag älskar ju hotell med historia för det adderar det där lilla extra på resan tycker jag.

Bland det bästa på det här hotellet var personalen, jösses så trevliga! Tyvärr tycker jag inte att det är så vanligt i Palma längre men här kände man sig välkommen med en gång och bara personalen i sig gör att jag varmt rekommenderar det här hotellet. Att det sedan är ett fantastiskt palats är ju inte så fel det heller.

Det bästa med Palacio Can Marques:

  • Historiskt hotell med vackra miljöer.
  • Trevlig och serviceinriktad personal.
  • Känns personligt och välkomnande.

Att tänka på:

  • Missa inte hotellets lilla takterass