Angelica Aurell Angelicas Closet Alma.jpgAngelica Aurell Angelicas Closet Alma.jpg


Angelica Aurell barn Alma.jpgAngelica Aurell barn Alma.jpg

Vad härligt det ska bli med helg! Johans föräldrar hälsar på oss från Skåne så idag ska Alma få vara ledig från förskolan. Jag tar också ledigt så vi kan hitta på något kul ihop, troligtvis blir det en promenad på Djurgården eller Skansen. Lördagen blir också lugn och på söndagen ska Alma börja med barndans igen.

I början på oktober blir Alma 2 år och 4 månader och det har hänt så mycket sedan sommaren. Hon pratar i hela meningar och berättar gärna om saker vi gjort, även flera månader tillbaka. Det är så kul att man kan prata med henne ”på riktigt”. Nu när hösten har kommit älskar hon att leka med löv och samla kastanjer. Igår blev hon så fascinerad när jag plockade ur en kastanj från det taggiga skalet. 

Bilder av Malin Göransson

Etiketter: