blommor.jpgblommor.jpg


blommor bukett.jpgblommor bukett.jpg

Jag tycker att det är så härligt att ha blommor hemma. Det gör något med humöret när man har fina blommor i lägenheten! Det sagt så är jag helt värdelös på att ta hand om blommor och då menar jag alla blommor. Jag vill bli bättre så häromdagen gick jag faktiskt förbi en florist på Karlavägen för att be om tips plus att jag köpte växtnäring till snittblommor. Nu håller jag tummarna på att mina buketter ska överleva längre än någon dag!

En dröm vore att ha en florist som kommer hem till en varje vecka med nya blommor. Som väljer buketter efter säsong och ställer i ordning blommorna i lägenheten. Den tjänsten finns säkert men har troligtvis en hög prislapp så jag tänker att jag ska ge mina blommor lite mer kärlek istället. 

Vilka är dina bästa tips för blommor? Dela gärna med dig!

Etiketter: , ,