I onsdags, den 18 oktober, var det fyra år sedan jag och Johan förlovade oss! På dessa fyra år har vi gift oss, fått Alma och har nu en ny familjemedlem på gång. Fyra väldigt lyckliga år med andra ord!


Angelica Aurell Angelicas Closet.JPGAngelica Aurell Angelicas Closet.JPG

Jag och Johan har varit tillsammans i lite mindre än fem år men vi har känt varandra längre än så.

Det hela började en sen utekväll på Rose. Jag var där med Angielina och Johan var där tillsammans med två vänner. Vi möttes av en slump vid ett bord nära baren och började prata. Där i dimman kom vi fram till att vi bodde nära varandra och bytte nummer. Vi började träffas då och då men efter ungefär fyra månader tyckte inte Johan att vi skulle ses mer. Jag blev lite ledsen och besviken, jag var inte kär i Johan då men kände att vi hade en bra koppling till varandra. I efterhand har han berättat för mig att det var vår åldersskillnad som fick honom att backa. Att han aldrig trodde att jag ville någonting seriöst. 

Vi hördes inte mer under den våren och sommaren men mötte varandra på gatan ibland. Jag kommer ihåg att jag alltid mötte honom när jag var ofixad, till och från gymmet eller när man var sjuk. Aldrig när man kom ut från porten fullt fixad och glammig. 

Under hösten får jag plötsligt ett sms från Johan som spontant frågar om jag vill komma över på middag. En del av mig blev irriterad att han hörde av sig men en del blev väldigt glad. Jag bestämde mig för att tacka ja, jag hade ändå inga planer den kvällen och vad hade jag att förlora. 

Efter den middagen började vi träffas igen och det blev mer och mer seriöst. I mars åkte vi till Florens tillsammans och efter den resan visste jag att jag var kär. Vi flög hem olika dagar och när jag satte mig i taxin mot Florens flygplats fick jag tårar i hela ögonen. Jag var kär

Etiketter: , ,