Den här veckan är det pressvecka vilket betyder att pr-kontoren visar upp vårkollektionerna från olika märken. Det är en lång lista med showrooms att besöka och med en bebis är det lite svårt att hinna med allt man vill. Även om Livia är lätt att ta med är det dags att runda av när hon blir trött och hungrig.


Angelica Aurell.jpgAngelica Aurell.jpg

Igår började vi dagen hos Mildh Press…


mildh press.jpgmildh press.jpg

… där Livia fick massor av uppmärksamhet!


ilse jacobsen sandaler.jpgilse jacobsen sandaler.jpg

Mildh har bland annat Ilse Jacobsen som kund och hur snygga är inte dessa sandaler med fjädrar. Så fina! Tänk er med en enkel vit klänning eller med jeans och vit t-shirt.


M Missoni.jpgM Missoni.jpg

Efter gick vi vidare till JaymJay som var på besök i Stockholm. Deras kontor är egentligen i Köpenhamn så pressvisningen var på Konstnärshuset. JaymJay har ett av mina favoritmärken som kund, M Missoni. Jag älskar deras kläder men smakar det så kostar det. M Missoni är dyrt men jag brukar köpa mina plagg på The Outnet för att undvika ekonomisk kollaps.


M Missoni klanning.jpgM Missoni klanning.jpg

Den här klänningen med inslag av guld, herregud så fin! Klänningen tillhör en pre-kollektion och kommer till butiker och online redan i december.


M Missoni.jpgM Missoni.jpg

Den här toppen med djup v-ringning fram har verkligen det där lilla extra. Jag älskar färgkombinationerna!


hanna liska pr.jpghanna liska pr.jpg

Dagens sista stopp innan Livia fick nog var hos Hanna Liska PR. Livia fastnade för alla fina smycken och försökte slicka på allt.


Angelica Aurell Angelicas Closet.jpgAngelica Aurell Angelicas Closet.jpg

Det här halsbandet med guldpläterade snäckor från grekiska Mayol är så sött.