angelica aurell jul.jpgangelica aurell jul.jpg

För ett par dagar sedan läste jag ett inlägg hos Petra som jag verkligen kunde relatera till. När jag var liten älskade jag allt som hade med julen att göra men efter mina föräldrars skilsmässa försvann den känslan. Julen tappade den där magiska känslan och kändes mest jobbig. Jag kunde inte bry mig mindre om julmat, dekorationer, musik och julklappar. Helst ville man spola förbi hela julen och ha ett nytt år istället.

När Alma föddes 2015 ändrades allt. Den där magiska julkänslan började sakta men säkert att komma tillbaka. Nu var hon bara 6 månader under sin första jul men det var ändå något speciellt. 

Det här året är jag så laddad att fira jul! Jag har redan börjat prata om julmat (som jag inte ens gillar egentligen) vad vi ska ha för gran, vilka presenter Alma ska få osv. Hon förstår ju nästan allt nu och det ska bli så kul att planera en härlig jul för henne! Julen har fått en mening igen och jag älskar det. 


julklappar.jpgjulklappar.jpg


angelicas closet jul.jpgangelicas closet jul.jpg
Etiketter: ,