Angelica Aurell.jpgAngelica Aurell.jpg


Angelica Aurell gravidmode.jpgAngelica Aurell gravidmode.jpg


RR4C6957.jpgRR4C6957.jpg

Paljettklänning DAY Birger Et Mikkelsen Nagellack Essie innehåller affiliatelänkar

Åh vad det ska bli härligt med helg! Den här helgen har jag faktiskt flera planer och det ska bli härligt att umgås med Johan och Alma.

Ikväll blir det en aw och imorgon två stycken födelsedagsfiranden, ett på dagen och ett på kvällen. Det ska bli jättekul att fira även om jag är hur trött som helst. På söndagen ska vi luncha med Johans bror och hans fru som är på besök i Stockholm och efter det blir det ett litet glöggmingel. Vi har inte köpt gran än så det är något vi måste göra i helgen!

Förresten, hur underbar är inte den här silvriga klänningen? Paljetterna är så välgjorda och det är en sådan där klänning man blir glad av! Jag tror jag ska ha på mig den på lördag. 

Bilder av Malin Göransson